Drukwerk creatie

Ondersteunend aan jouw huisstijl heb je regelmatig drukwerk nodig. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, posters en nog veel meer. Studio Opmarkelijk helpt bij het creëren van jouw drukwerk. Van ontwerp tot drukwerk klaar maken. Wij leveren ook drukwerk voordelig en snel.

Kwaliteit voor nieuw drukwerk

Voor mij is het heel belangrijk dat jij een goede indruk maakt bij jouw klanten. Ik zie je namelijk graag weer terug als mijn eigen klant. Daarom zorg ik er altijd voor dat mijn drukwerk creaties van de hoogste kwaliteit zijn. Ik vertel jouw verhaal en zorg ervoor dat jouw klanten snappen waarom zij jouw klanten moeten zijn.

Drukwerk aanpassen

In sommige gevallen is het nodig om drukwerk aan te passen. Denk aan een adres dat is veranderd, je wil een nieuwe boodschap op het bestaande ontwerp plaatsen of wellicht een visitekaartje voor jouw nieuwe collega. Ik help je hier graag bij.

Mijn diensten zijn op 2 manier af te nemen, namelijk:

Losse creaties per uur

Het tarief voor mijn werkzaamheden is dan € 60,- exclusief BTW per uur. Ik maak vooraf een inschatting van de benodigde tijd en stuur hiervoor een vrijblijvende offerte. Ben je akkoord? Dan spreken we samen een tijdsspanne af. Losse creaties per uur wordt vaak toegepast wanneer er niet regelmatig kleine aanpassingen aan jouw huisstijl of drukwerk worden gevraagd.

Creaties vooraf inkopen

Door vooraf mijn uren in te kopen ben je voordelig uit. De korting kan zelfs oplopen tot € 12,- exclusief BTW per uur. Ik bied dit aan in de vorm van een strippenkaart. De strippenkaart wordt vaak aangeschaft wanneer er regelmatig kleine aanpassingen nodig zijn. Ook is dit een ideaal product wanneer je regelmatig een flyer nodig hebt.

Wil je meer weten?

Ik sta graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem snel contact met mij op.

Menu