Huisstijl creatie

Een huisstijl is niet zomaar een logo, wat kleuren en een of meerdere lettertypen. Een huisstijl ondersteunt het verhaal van jouw bedrijf. De bedoeling is dat jouw verhaal wordt overgebracht op jouw potentiële klanten. Jij hebt namelijk iets unieks te vertellen als het goed is. Jouw verhaal helpt jou succesvol te zijn wanneer het goed is uitgewerkt.

De juiste creatieve middelen

Bij Studio Opmarkelijk denken wij na over hoe het verhaal van jouw bedrijf het beste op de klant kan worden overgebracht. We kijken wat er voor nodig is en welke middelen al tot onze beschikking staan. Soms is dat een logo, soms ook niet. In overleg met jou kiezen wij de juiste strategie en de juiste middelen die worden ontwikkeld. Van kleine aanpassingen in een beeldmerk tot complete campagnes. Studio Opmarkelijk zorgt ervoor dat jij gehoord wordt.

Maatwerk

Om de juiste toon te vinden is het belangrijk dat wij elkaar leren kennen. Vaak begint de relatie met wat kleine aanpassingen en groeit onze band verder via een steeds intensievere samenwerking. Doordat ik zeer nauw met jou samenwerk, begrijp ik jouw wensen als geen ander en ben ik in staat om precies dat te leveren wat goed is voor jouw bedrijf. Je ontvangt dus altijd maatwerk van mijn studio.

Je kunt mijn diensten op 3 manier afnemen, namelijk:

Losse creaties per uur

Het tarief voor mijn werkzaamheden is dan € 60,- exclusief BTW per uur. Ik maak vooraf een inschatting van de benodigde tijd en stuur hiervoor een vrijblijvende offerte. Ben je akkoord? Dan spreken we samen een tijdsspanne af. Losse creaties per uur wordt vaak toegepast wanneer er niet regelmatig kleine aanpassingen aan jouw huisstijl of drukwerk worden gevraagd.

Creaties vooraf inkopen

Door vooraf mijn uren in te kopen ben je voordelig uit. De korting kan zelfs oplopen tot € 12,- exclusief BTW per uur. Ik bied dit aan in de vorm van een strippenkaart. De strippenkaart wordt vaak aangeschaft wanneer er regelmatig kleine aanpassingen nodig zijn. Ook is dit een ideaal product wanneer je regelmatig een flyer nodig hebt.

Maatwerk creatie

Bij maatwerk gaan we een traject in waarbij een aantal stappen worden doorlopen. Iedere stap kent zijn eigen prijskaartje, net zoals ieder project een specifiek stappenplan kent. Bij iedere stap zit jij aan het roer en bepaal je zelf of wij de volgende stap nemen. Maatwerk creatie gaat altijd via een offerte per stap. Maatwerk creatie is bedoeld voor de grotere projecten.

Wil je meer weten?

Ik sta graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem snel contact met mij op.

Menu