Levering van drukwerk

Bij Studio Opmarkelijk zit je goed voor kwalitatief hoogstaand drukwerk. Ik lever een enorme hoeveel verschillende drukwerkproducten. Door mijn intensieve samenwerking met verschillende drukkers ben ik in staat jouw drukwerk snel en voordelig te leveren. Het maakt daarbij niet uit of het om 1 poster of 10.000 brochures gaat.

Enorm assortiment

Je kunt het zo gek niet bedenken of Studio Opmarkelijk kan het bedrukt leveren in jouw huisstijl. Van visitekaartje tot ballonnen en van vlaggen tot werkkleding. Voor mij zijn er geen geheimen meer in het drukwerk.

Zelf aanleveren of laten ontwerpen

Wanneer je drukwerk nodig hebt, kun je een bestaand ontwerp zelf aanleveren. Je zorgt ervoor dat ik een drukwerkklaar bestand ontvang en ik zorg ervoor dat de bedrukte artikelen jouw kant op komen. Lukt het niet om zelf een ontwerp aan te leveren, dan zit ik voor je klaar om een ontwerp voor je te maken.

Ben je benieuwd naar wat drukwerk kost bij Studio Opmarkelijk? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Offerte voor drukwerk aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het drukwerk dat je nodig hebt.

Menu