Websites bouwen

Tijdens het bouwen van een website houdt je natuurlijk rekening met later. Een website is dan ook een hulpmiddel om jouw klanten contact met je op te laten nemen en te interesseren in jouw aanbod. Als je hier in het begin goed over nadenkt, dan kan jouw website jaren mee. Ik help je daarbij.

WordPress
Elke site die wij bouwen heeft WordPress als basis. Door de enorme flexibiliteit is WordPress de ideale software om een website op te bouwen. Daarnaast is het nog eens vrij eenvoudig te onderhouden, mocht je dat zelf willen doen.

Maatwerk
Wij leveren websites op in twee varianten, namelijk een basis website en een professionele website. Met een basis website heb je alle benodigde functionaliteiten in huis, maar is het ontwerp niet uniek. Het uiterlijk van de site passen wij aan naar jouw kleuren, we plaatsen het logo en veranderen het lettertype. De basis website heeft een bewezen succesvolle template. We zetten ook de door jou aangeleverde teksten en foto’s op de site.

De professionele website heeft alles wat in de basis website ook zit, maar dan volledig naar jouw wensen vormgegeven door een professionele ontwerper.

Basis website

De basis website is ideaal voor de startende ondernemer en de kleine ZZP’er. Ik gebruik een bewezen succesvolle template om jouw nieuwe website mee te bouwen. Je kunt kiezen voor een zogenaamde onepage of voor een website met meerdere pagina’s. Jij levert het beeldmateriaal en de teksten aan. Ik plaats deze op jouw website, plaats jouw logo, pas de kleuren aan naar jouw huisstijl en verzorg het juiste lettertype.

Professionele website

Een uniek ontwerp samengesteld door een professionele designer, dat is wat jouw site succesvol maakt. Samen stellen we doelen voor de website vast en besluiten we welke functionaliteiten de website dient te bevatten. Als vanzelfsprekend is jouw site responsive, oftewel deze schaalt automatisch in afmetingen wanneer de website wordt bezocht op een computer, tablet of smartphone. Ook is jouw site beveiligd met een SSL-certificaat.

Standaard functionaliteiten websites

Alle websites die door studio Opmarkelijk worden gebouwd zijn vol van functionaliteit. Alle standaard functionaliteiten die ik inbouw zijn hieronder beschreven. Het is altijd mogelijk om extra functionaliteit in te bouwen. Je kunt hiervoor contact met mij opnemen.

Wordpress

Ik bouw de websites in WordPress. Dit is enorm flexibele software om websites mee te bouwen. Het grote voordeel is dat het enorm eenvoudig is om zelf nieuwe pagina’s aan te maken, teksten te plaatsen en foto’s toe te voegen. Daarnaast zijn er duizenden plug-ins om de functionaliteit van jouw website uit te breiden.

SSL (Secure Socket Layer)

SSL gaat puur over beveiliging. Je kent vast het groene slotje in de adresbalk bij een website. Dit slotje geeft aan dat de gegevens die je invult op een website beveiligd worden verstuurd. Een goede beveiliging is essentieel en zit dus standaard bij iedere website die ik bouw.

Zoekmachine vriendelijk

Wanneer je een nieuwe website hebt, dan wil je wel dat deze gevonden wordt door de zoekmachines. De meest bekende is uiteraard Google. Alle websites die ik bouw zijn uitgerust met de Yoast Seo plugin. Deze plugin zorgt ervoor dat je de zoekmachines precies kan vertellen wat jij wil en hiermee kom je hoger in de zoekresultaten.

Structuur

Het is voor jou, maar ook voor jouw klant handig als de informatie op de website een duidelijke structuur heeft. Ik help je bij het structureren van jouw content. Ook kijken we samen naar de interne links van jouw site. We loodsen op deze manier jouw klant naar de informatie waar ze op dat moment naar zoeken.

Responsive

Steeds meer bezoek op website gaat via mobiele apparaten als tablets en smartphones. Ik houd hier natuurlijk rekening mee als ik jouw nieuwe website ga ontwikkelen. Je hoeft je geen zorgen te maken, de site schaalt automatisch naar de afmetingen van het apparaat dat wordt gebruikt door jouw klant. Zo zorg je voor de optimale klantbeleving.

Foto galerij

Je wil een potentiële klant graag laten zien waar jij of jouw bedrijf toe in staat is. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Daarom bouw ik in iedere website de mogelijkheid in om een fotogalerij te activeren.

Contact formulier

Door een contact formulier te plaatsen op jouw website, biedt je bezoekers heel eenvoudig de mogelijkheid om contact met jou op te nemen. Ook het contact formulier is standaard onderdeel van iedere website die door Opmarkelijk wordt ontwikkeld.

Zoekfunctie

Wanneer je heel veel informatie op jouw site hebt staan, is het voor bezoekers soms onmogelijk om de juiste informatie te vinden. De zoekfunctie is aanwezig in de websites die ik bouw en kan aan of uit worden gezet.

Reviews

Tegenwoordig gaan veel potentiële klanten af op wat anderen over jou of jouw bedrijf zeggen. Het is dan ook waardevol om jouw klanten de mogelijkheid te bieden om een beoordeling over jou achter te laten. Ook reviews zijn standaard bij mijn websites.

Route / kaart

Het is heel gebruikelijk om een landkaart met het adres van jouw bedrijf op jouw website mee te nemen. Als je toch al het adres geeft, waarom dan ook niet direct een routebeschrijving.

Analytics

Google kan enorm veel statistieken bijhouden en hiervan kun jij weer een hoop leren. Je kunt bijvoorbeeld zien via welke zoekwoorden personen op jouw website zijn gekomen, hoe lang ze zijn gebleven, waarop ze hebben geklikt en noem maar op. Zeer waardevolle informatie dus!

Ondersteuning

Alle begin is lastig. Daarom komt iedere website die ik oplever met 1 uur ondersteuning inbegrepen. Een goed begin is namelijk het halve werk. Deze ondersteuning is op basis van de strippenkaart.

Wil je meer weten?

Ik sta graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem snel contact met mij op.

Menu