Websites onderhouden

Er komt een moment dat jouw website klaar is en als het goed is drukbezocht wordt. Het werk is dan helaas nog niet klaar. Een website heeft, net als andere zaken, onderhoud nodig. Er worden regelmatig updates van de software vrijgegeven, de beveiliging moet op orde worden gehouden en je plugins hebben onderhoud nodig.

Onderhoud laten uitvoeren door Studio Opmarkelijk

Onderhoud is heel erg van belang, maar heeft voor veel website eigenaren niet de hoogste prioriteit. Daarbij is het vaak een technisch aspect en kan er een hoop misgaan bij aanpassingen. Wanneer je het onderhoud door mij laat uitvoeren, weet je in ieder geval dat jouw website in goede handen is. Zo maak ik altijd een back-up voordat ik veranderingen aanbreng. Mocht er toch iets niet goed gaan, dan herstel ik de vorige situatie en draag ik er zorg voor dat het probleem wordt opgelost.

Wat kost het onderhoud?

Je kunt onderhoud op 2 manier afnemen, namelijk door mij los in te huren of door een abonnement af te nemen.

Los onderhoud per uur

Het tarief voor mijn werkzaamheden is dan € 60,- exclusief BTW per uur. Ik maak vooraf een inschatting van de benodigde tijd en stuur hiervoor een vrijblijvende offerte. Ben je akkoord? Dan worden de werkzaamheden in maximaal 14 werkdagen voor jou uitgevoerd.

Abonnement

Door een abonnement af te sluiten ben je ervan verzekerd dat jouw website altijd goed is onderhouden en up-to-date is. Wel zo’n veilig idee. Ik heb hier ongeveer 45 minuten per maand werk aan. Een abonnement is al verkrijgbaar vanaf € 29,95 per maand.

Wil je meer weten?

Ik sta graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem snel contact met mij op.

Menu